Ketogeen intensieve begeleiding

Intensieve begeleiding

Pakket 3

kennismakingsgesprek
Intakegesprek van 60 minuten
8x online consult van 60 minuten
Ketogeen boodschappenlijst
Een document met daarin tips om jouw lichaam te resetten met de juiste prikkels
Een voedingsdagboek afgestemd op verschillende weken
Bij interesse meer diepgang op het gebied van sporten
Toegang tot persoonlijk contact via Whatsapp of e-mail
Optioneel; aanvullende bloedtesten (zie Ketogeen therapie voor meer informatie)

 €599,- excl. bloed- en urinetesten
€699,- incl. bloed- en urinetesten

Koop hier

 

Bij het kiezen voor het intensieve begeleiding pakket zal er in 12 weken een wekelijks contactmoment plaatsvinden waarbij de Ketogene leefstijl tot in de puntjes wordt doorlopen.

Tijdens het 12 weken programma worden 4 fases doorlopen om te komen tot jouw persoonlijk doelstelling. De contactmomenten zijn bedoeld om dieper in te gaan op de achtergrond van Ketogeen therapie, de voordelen van Ketogeen te bespreken, een duidelijk doel formuleren afgestemd op jou als persoon, eventuele vragen te beantwoorden of onduidelijkheden samen te doorlopen en evaluaties om te kijken of het juiste pad wordt bewandeld of dat er aanpassingen nodig zijn.
Tevens is het intensieve begeleidingstraject gericht op het persoonlijk afstemmen van ieder contactmoment en is de mogelijkheid om dat moment in te richten naar eigen keuze. Denk hierbij aan tegenslagen bespreken en verhelpen, directe aanpassing daar waar het mis gaat, behoefte aan extra kennis of ook andere onderwerpen als energie, slaapkwaliteit en training.