Jeffrey van mierlo

De complete aanpak

De combinatie ketogeen therapeut, osteopathie, fysiotherapie

Begin 2022 ben ik als ketogeen therapeut afgestudeerd. Daarnaast ben ik al sinds 2017  fysiotherapeut. Al snel kwam ik erachter dat een klacht niet alleen een mechanische oorzaak hoeft te hebben, maar samen kan gaan of zelfs een gevolg kan zijn van andere systemen. Denk hierbij aan hormonaal, metabool, emotioneel, chemisch, neurologisch (zenuwstelsel) of vasculair (doorbloeding).
Daarbij miste ik verdiepende kennis over het orgaan- en cranio-sacraal systeem wat mij heeft gemotiveerd om de opleiding tot osteopaat te doen. Als osteopaat kijk je naar het lichaam als geheel en wordt altijd gezocht naar de oorsprong en oplossing van de klacht. Een bredere kijk op het menselijk lichaam en zijn functioneren. De combinatie van voedingstherapie, fysiotherapie en osteopathie en mijn eigen kijk op holistische gezondheid geeft mij de tools om een complete aanpak aan jou te bieden.

Ketogeen therapeut

Over.

ketogeen therapeut

Visie

Door verschillende therapie gebaseerd op wetenschap, opgedane kennis en ervaring met elkaar te combineren gaan wij samen opzoek naar een passende oplossing in het weghalen van de “wortel” van het probleem.

Missie

Teruggaan naar de “roots” van het probleem waardoor de focus van therapie niet meer ligt op de gevolgen, maar de oorzaak. Je kunt de wortel nog zo diep wegstoppen, uiteindelijk komt die weer naar boven.

Telefoonnummer

+31621999586

Contact

jeffreymierlo@gmail.com

Kom in contact met Jeffrey